Samu Tuhkasaari

Osteopatiaan erikoistuva Urheiluhieroja

Personal Trainer

44 vuotias, kahden lapsen isä. 

Käytössäni oleva hoitopöytä

Manuthera on suunniteltu manipulaatio-, mobilisaatio-, hieronta ja liikehoitoa antavien ammattilaisten käyttöön. Siinä on ainutlaatuiset multi-traktio ominaisuudet, jotka helpottavat terapeutin työskentelyä. Manuthera taittuu terapeuttisesti ja anatomisesti tärkeisiin asentoihin, ja sen täyslaakeroitu runko mahdollistaa pehmeät ja äänettömät liikeet.

Liikehoitoa voidaan suorittaa samanaikaisesti traktion, flexion, lateraaliflexion sekä rotaation avulla 3-dimensionaalisesti. Pöytä kääntyy ylös/alas -asentoon mahdollistaen painovoiman hyväksikäytön hoidoissa. Alavartalo -osan 3-dimensionaaliset liikkeet voidaan toteuttaa myös tässä asennossa.

Alavartalo-osa taittuu portaattomasti lähes lattiaan saakka, helpottaen potilaan asettautumista pöydälle. Myös kasvo-osassa on extensio/flexio, lateraaliflexio, traktio sekä horisontaalinen nosto/lasku mahdollisuus. Sekä kasvo-osassa että alavartalo -osassa on ainutlaatuinen, lähes kitkaton lateraaliflexio. Lisäksi Manutherassa on ainutlaatuinen traktiodroppi -toiminta lanne -alueella.