Vertaisarviointia ja tiukkaa työntekoa


Viikko vierähti taas vauhdikkaasti. Viimeisiä viedään ja tähän sunnuntai-illan ratoksi jäi vielä kirjallisia töitä ruokavalioiden ja treeniohjelmien tekemisen merkeissä. Viikolla oli ...

Viikko vierähti taas vauhdikkaasti. Viimeisiä viedään ja tähän sunnuntai-illan ratoksi jäi vielä kirjallisia töitä ruokavalioiden ja treeniohjelmien tekemisen merkeissä. Viikolla oli kiva pöhinä päällä. Soittoja, viestejä ja muita kontaktointeja tuli taas siihen malliin, että kalenteri pullottaa töitä myös tuleville päiville ja viikoille. Se on aina positiivinen ongelma kun töitä on enemmä kuin aikaa päivissä.

Viikon yksi kohokohdista oli lauantaiehtoon kikkailu ystäväni ja opiskelutoverini Kimsun kanssa. Paiskittiin toisiamme SporttiMekan kipuhuoneessa nelisen tuntia jakaen kokemuksiamme ja näkemyksiämme hieronnan ja manipulaatiohoitojen saralta. Olo onkin tänään ollut...sanoisinko vaatimattomasti; hierottu. Kimsu on ollut alalla jo pitkään ja omaa omintakeisen tyylin huoltaa ihmistä. Itse tykkään toimia Saksalaisen insinöörin tarkkuudella ja järjestelmällisyydellä, hänen mennessä taas fiilis ja tuntuma edellä. Yhtä kaikki, erillaisia lähestymistapoja on varmasti yhtä monta kuin on tekijää, muttta tavalla tai toisella jyvät erottuvat akanoista. Parasta antia hierojana kehittymisessä on se kun saat itse kokea toisen tekevän sitä sinulle. Siinä välittyy autenttisesti fiilikset ja tuntemukset siitä, mikä tuntuu tehokkaalta ja hyvältä ja mikä taas ei. Eilisen tärkeintä oppia oli itselleni mm. asiakkaan kuuleminen ja kiputuntemusten huomioonottaminen. Oli aika nöyrä fiilis kun m.rhomboideuksien(helvetin kireät) alueelta mentiin melko reippaasti. Siis luita myöden. Vieläkin löytyy mr Suomisen sormenjäljet luusta ja sen on selkä näin vuorokautta myöhemmin tuntuinenkin. Fiilis oli jälkeenpäin lähes euforinen ja parani vaan kun sain yön tuossa välissä levättyä. Kaikenkaikkiaan avartava kokemus.

Viikko sisälsi myös toinen toistaan mukavampia asiakaskokemuksia. Oli hyviä treenejä ja innostunutta asiakasta niissä. Oli myös kipuilevaa ja lihashuoltoa tarvitsevaa potilasta plintillä. Uskon, että te kaikki saitte näistä hetkistä jotain hyvää! Itse sain ainakin. Sähköposti rallattaa uusia varauksia säännöllisesti, joten joku ainakin uskaltaa palata takaisin :-)

Nyt ansaitulle levolle ja uuteen nousuun aamun valjetessa. Samalla sykkeellä painetaan taas ensi viikko perjantaihin asti. Perjantai-illan kruunaakin sitten rentoutuminen veljeni leijonamielen saunassa polttareita(omiani) viettäessä. Hyvää seuraa ja varmasti pari kylmää Karhua! Sunnuntaina siis vasta rivissä ja valmiina palvelukseen. Lauantain olen varautunut väistelemään varaania ja huonovointisuutta ;-)

0 0
Feed